SPR Napapiiri etsii uusia pelaajia

Laji on ensiapuryhmä ja joukkueen kotipaikka on Rovaniemi. Joukkueeseen kuuluu 22 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Tule mukaan ensiapuryhmätoimintaan!

Harjoittelemme Muurolassa viikottain tiistaisin klo 18-20, paitsi kesätauon aikana ja joulukuussa. Harjoitukset ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Jos tykkäät hommasta, haluat oppia lisää ja käyttää taitojasi käytännössä, voit kouluttautua Punaisen Ristin ensiapupäivystäjäksi. Päivystämme monenlaisissa tilaisuuksissa rock-konserteista urheilukisoihin. Toimimme myös Vapepan hälytysryhmänä.

Päivystysharjoittelijaksi voi päästä 16 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on vähintään voimassaoleva EA1-koulutus. Ensiapupäivystäjältä vaaditaan ensiaputaitojen lisäksi 18 vuoden ikä ja voimassaoleva päivystyspalvelukurssi. Osastomme auttaa koulutuksissa!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 4 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
SPR Napapiiri: kokoonpano